Βιογραφικό

IMG_1806Γεννήθηκα το 1976 στην Αθήνα.

Σπούδασα Πολιτική Επιστήμη & Ιστορία στο Πάντειο και Ιδεολογία & Ανάλυση Λόγου στο Έσσεξ, ενώ παρακολούθησα σεμινάρια ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας  (Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας) και επιμελητών εκδόσεων (ΜΙΕΤ). Από το 2019 είμαι υποψήφιος διδάκτορας στο ΑΠΘ, εκπονώντας διατριβή με θέμα “Νέες μορφές συλλογικής οργάνωσης στη μετα-δημοκρατία”. Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης και γνωρίζω Αγγλικά, Γερμανικά και κάτι λίγα Ιταλικά.

Εργάστηκα σε δομές αποασυλοποίησης της ΕΚΨ&ΨΥ και στο Κέντρο Ημέρας για Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο. Το 2007 προσλήφθηκα στη ΜΟΔ Α.Ε., και εργάστηκα στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής, στο Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, στον Τομέα Υπηρεσιών Σχεδιασμού και Οργάνωσης και, από τον Οκτώβριο του 2018, στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο, όπου ζω μέχρι σήμερα.

Tο 2008 εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή του “Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας”. Ιδρυτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, διετέλεσα υπεύθυνος επικοινωνίας & προεκλογικών καμπανιών σε εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές και Συντονιστής Πολιτικού Σχεδιασμού από το ιδρυτικό συνέδριο του 2013 μέχρι το καλοκαίρι του 2015, οπότε παραιτήθηκα και αποχώρησα από το κόμμα.

Στις εθνικές εκλογές του 2019 και του 2023 συμπορεύτηκα με το ΜέΡΑ25, ως υποψήφιος βουλευτής επικρατείας, σε μη εκλόγιμη θέση.

Ιδρυτικό μέλος του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου.

Αρθρογραφώ στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έχω συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες πολιτικής επιστήμης και επικοινωνίας, καθώς και στον συλλογικό τόμο «Κόμματα και πολιτική στην Ελλάδα» (εκδόσεις Κριτική), και μετέφρασα στα Ελληνικά το κλασικό βιβλίο φιλοσοφίας της γλώσσας «Πώς να κάνουμε πράγματα με τις λέξεις», του Τζ. Λ. Ώστιν (εκδόσεις Βιβλιοπωλείον της Εστίας).

Μέλος της Ανοιχτής Ιντερνετικής Πλατφόρμας Ενημέρωσης “Hackademy”, ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο radiobubble, με τις εκπομπές «Το μπαλόνι που μπιστάει» (2012-2013), «Τα νέα τζάκια» (2015-2016) και «Ιστορίες από την κηλίδα του πολιτισμού» (2013-2015 & 2016-2017).