Βιογραφικό

IMG_1806Γεννήθηκα το 1976 στην Αθήνα.

Σπούδασα Πολιτική Επιστήμη & Ιστορία στο Πάντειο και Ιδεολογία & Ανάλυση Λόγου στο Έσσεξ, ενώ παρακολούθησα σεμινάρια ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας  (Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας) και επιμελητών εκδόσεων (ΜΙΕΤ, Α’ Κύκλος). Από τον Μάρτιο του 2019, εκπονώ διδακτορική διατριβή στο ΑΠΘ, με θέμα «Νέες μορφές συλλογικής οργάνωσης στη μετα-δημοκρατία». Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης και γνωρίζω Αγγλικά, Γερμανικά και κάτι λίγα Ιταλικά.

Εργάστηκα σε δομές αποασυλοποίησης της ΕΚΨ&ΨΥ και ως διοικητικός υπεύθυνος στο Κέντρο Ημέρας για Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο, ενώ στη συνέχεια προσλήφθηκα μέσω διαγωνισμού στη ΜΟΔ Α.Ε., και εργάστηκα στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής, στο Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.

Το 2006 ήμουν υπεύθυνος προεκλογικής καμπάνιας και επικοινωνίας της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» στην Αθήνα, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξη Τσίπρα και το 2008 εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού της Αριστεράς. Ιδρυτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, διετέλεσα υπεύθυνος επικοινωνίας & προεκλογικών καμπανιών σε εθνικές εκλογές (Σεπτέμβριος 2007 – Μάιος 2012) και ευρωεκλογές (Ιούνιος 2009 – Μάιος 2014) και Συντονιστής Πολιτικού Σχεδιασμού (από το ιδρυτικό συνέδριο του 2013) μέχρι το καλοκαίρι του 2015, οπότε παραιτήθηκα και αποχώρησα από το κόμμα.

Στη συνέχεια εντάχθηκα στον Τομέα Υπηρεσιών Σχεδιασμού και Οργάνωσης της ΜΟΔ Α.Ε. μέχρι τον Οκτώβριο του 2018, οπότε αποσπάστηκα στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζω μέχρι σήμερα.

Αρθρογραφώ στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έχω συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες πολιτικής επιστήμης και επικοινωνίας, καθώς και στον συλλογικό τόμο «Κόμματα και πολιτική στην Ελλάδα» (εκδόσεις Κριτική), και μετέφρασα στα Ελληνικά το κλασικό βιβλίο φιλοσοφίας της γλώσσας «Πώς να κάνουμε πράγματα με τις λέξεις», του Τζ. Λ. Ώστιν (εκδόσεις Βιβλιοπωλείον της Εστίας).

Από το 2012 είμαι μέλος της Ανοιχτής Ιντερνετικής Πλατφόρμας Ενημέρωσης “Hackademy”, ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο radiobubble, με τις εκπομπές «Το μπαλόνι που μπιστάει» (2012-2013), «Τα νέα τζάκια» (2015-2016) και «Ιστορίες από την κηλίδα του πολιτισμού» (2013-2015 & 2016-2017).